Resultatet ble en herlig pastarett med masse smak. Jeg hadde igjen noen rester av chorizo og bacon -og tenkte at det må da være en god smakskombinasjon
Topp med revet parmesan og persille. Finhakk løk og hvitløk, del pølser og vårløk i skiver. Varm olivenolje i en stor gryte og fres løk, hvitløk i noen minutter
Her servert med kokte,hele, stekte poteter. Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Kylling skjæres også i biter og gjennomstekes med hvitløk, gul løk, salt, pepper og masse curry. Sopps har fått en versjon med lavere andel karbo, og mer protein – men jeg har ikke klart å finne den enda
Kjempe godt med pasta og fisk. Kok pasta etter anvisning på pakken i godt med vann med litt salt. Varm opp fløten forsiktig sammen med hvitløk, ost, urter, salt og pepper
Her servert med kokte,hele, stekte poteter. Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.