Jeg anbefaler alltid å lage ekstra mye salat når man først står der og skjærer opp grønnsaker til en middag, det er så kjekt å ha dagen derpå til lunsj og diverse
Men over til dagens mat-tips. Salat med crispy kikerter og mango. Ble skikkelig forkjølet igår kveld og fikk i tillegg magesmerter og kvalme i løpet av natten, det tok noen timer før jeg skjønte at det var syrenøytraliserende jeg trengte, da fikk jeg endelig sove
Ingen kommentarer. Dette er en av mine favoritt middagsretter. Denne retten er proppfull av sunne grønnsaker, og så smaker den så deilig av kokosmelk og karri
Ingen kommentarer. Dagens middagtips. Dette er en av mine favoritt middagsretter. Denne retten er proppfull av sunne grønnsaker, og så smaker den så deilig av kokosmelk og karri
Ingredienser. Del kyllingen i biter. Tilsett kyllingen og paprika og stek til kjøttet er gjennomstekt. 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala. Fres den revne løken i litt olje 5-7 minutter. Tilsett tomatpuré og la steke 10-15 minutter. Mariner kyllingen i salt, ingefær og hvitløk i 2 timer. - Born4baking (Lena Larsen) 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika. 5-7 minutter Tilsett tomatpuré og la steke. 10-15 minutter Ta av varmen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.