Oppbrinnelig blir disse brødene nemlig laget med kremost og egg, men jeg har brukt yoghurt - slik at de blir litt sunnere for oss som ikke trenger ekstra fett og kalorier i hverdagen vår
Hvem liker vel ikke sandwich is. Stek Midt i ovnen i ca 13-15 minutt ved 175 grader. La kaken stå 5-10 minutt i romtemperatur før servering. -D 100 g mykt smør
Kalkun-, purre- og mais-suppe. en klype maldonsalt på hver sandwich. Kylling og chorizo- form. Stikk grillspyd gjennom sandwichen så den holder seg sammen
Denne sandwichen krever virkeliig et godt brød, den er stor og mettende, men du verden så godt. Sandwichen passer til lunsj, men kan også erstatte middagen, av og til kan det være greit med noe som tilberedes i en fei
Biff & muggost - ja, det er en kjent kombinasjon, men jeg hadde ikke prøvd det før i dag. Toppen på 'kaka' eller sandwichen var hjemmelaget syltet rødløk, det må dere lage
Sandwich kan lages av nesten hva som helst som kan spises, du får brukt opp gammelt brød, rester av pålegg, salat og andre rester som ligger i kjøleskapet
Nok en uke har godt og det er på tide med en ny sandwich. Ellers har sandwichen tykke skiver med plommetomat, toppet med olivenolje, maldonsalt og nykvernet pepper
Noen sandwicher er så gode at de burde deles. Sandwich. Sett sammen sandwichen med aioli på godt brød, salat, tynne skiver av roastbeefen, brie og druegelè
-. -. -. -. -. -. (. h. y. s. i. n. g. f. r. a. e. t. b. k. o. ). J. ø. H. d. m. l. ,. j. å. p. u. æ. v. B. S. ". F. c. A. “. w. ”. N. G. O. L. K. 1. 3. 4. /. z. R. 7. T. 8. 0. 5. D. 2. `. d l
Blings med fiskekaker, gulrot, stekt løk og remuladeSandwich med kylling og tomatpestoPita med kylling og kantarellSandwich med reker, ingefær, agurk og reddikBringefriskClub sandwichKjøttfri blingsNybakt brød med ekte smørKjøttkaker og rødbeterTomat og mozzarellaRibberull og surkålSylte og grov sennepRibbeblings med rødkål og rosenkålSmørbrød med grov leverposteiBurgerblingsBlings med kurrysild
Sandwich er så enkelt, og så godt. Sandwich er kjapp mat, det tar vel 15- 20 minutter. )2 store sjampinjongEt par friske salatblader4-5 cherrytomater eller en stor tomatNoen teskjeer grønn pestoPepperOlje, smør eller margarin til steking - det du foretrekkerKutt sopp i båter eller tykke skiver, og stek den i litt olje eller smør til den er myk og gyllen. -) 2 skiver godt brød. 4-5 cherrytomater eller
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.