Ukesmeny/Temameny. Én kommentar. Halvveis i uka og nok en ny oppskrift med smakav midtøsten. I dag blir det min vri på " kebab ", altså ikke gatekjøkkenutgaven
Det er ikke lenge igjen til jeg skal på matfestivalenTasteof Oslo. Programmet frister bokstaveligtalt og jeg gleder meg til å se hva som skjer nede på Kontraskjæret
Londons fantastiskeNaturvitenskaplige museum sto på programmet, likeså naboen Museum of Science. Noen dager i storbyens ståk, bråk og mangfoldbraktemange opplevelser
Oppskriften gir 4 glass. Ca 500gr(2pk) frossen mango. 1 stort beger naturell yoghurt (ca 4 dl) evt. Alpronaturellyoghurt om den skal være vegansk) 1 stort beger naturell yoghurt. ca 4 dl
Når manhar brukt lørdagskvelden flittig til kjærestekos, sofakos og tonnevis med sjokoladekos. Når man våkner uthvilt til tross for at det er altfor tidlig
Hei allesammen. Tusen takk for alle herlige tilbake melinger ang som ble lansert igår, veldig gøy. Har lest allekommentarer dere har skrevet på facebook- siden om hva dere ønsker å se på min video-blogg, og hva dere ville like å se i “Love Manuela , The magazine”
Ha oppi eggene, ett om gangen. Det er viktig at du rører godt mellom hvert egg. Om du ikke liker mandelkan du droppe det, eller eventuelt redusere mengden litt
mai så er det alltidartig å se hvordanandreland feirer sine dager. mai- du kan lese mer om den HER. mai desserten, forskjellen er bareatlageneskal være tynnere
KyllingpaiPai defineres av bunnen innholdet stekes i,som regel er det en form for smørdeig (butterdeig) enten den er søt tertedeig eller normal til pai
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.