6 store
kriterier for å være en god blogger i mine øyne.
1. Dette
er virkelig numero uno
2. Ikke
sett opp en fasade. Fasader er det verste jeg vet, fordi det er utrolig vanskelig å være seg selv med mennesker som setter opp fasader. Man blir påvirket av det man leser, og man sammenligner seg med det man leser. Er du lei deg en dag for at det er rotete hjemme og du har vært for sliten til å gjøre noe med det enda
For alle oss som elsker Oslo er dette gode nyheter fordi du får med deg absolutt alt om hva som skjer påkulturfronten, Oslo-nyheter, anmeldelser, ALT som er viktig og få med seg
Bland alle ingredienseneovenforstreken og elt godttildeigen har samlet seg og endalittlenger. Hvelv deigen ned på bakebordet og del isåstore/småbiter du vil
Det butikkeneforøvrig burde tenktpå er at enkeltestorefamilier, sparer hundrevis av kroner påå kjøpe tilbudskneip, og at dette kan væreavgjørendefor hvor en velger å handle
Dersom du fortsatt har et kosthold som er rikpå karbohydrater er fettkaffe ingengodidé - et høyt karbohydratinntaksammen med et høyt fettinntak er en meget dårligoppskrift
Det er nemligikkesåvanskeligå gjøre en "festvaffel" (som du kanskje forbinder med mye sukker, fett og tilbehør som syltetøy/rømme) tilen "hverdagsvaffel" med litt annet tilbehør og med litt grovere innhold
Så, følg meg vidarepå , der eg sprer oppskrifter, inspirasjon og matglede for allle. Eg viligjenminne om at eg ikkjedriverdennebloggenlenger, men har fått ny blogg under mitt eget domene
Dekk bollen med plastfolie og la deigen heve tilden er dobbelt så stor. Smuldre gjærenien bolle. Sett bollene over på et stekebrett dekket med bakepapir eller bakeduk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.