Hei alle sammen, håper uken deres har vært toppen og at dere får en fantastisk helg. I dag deler jeg oppskriften på en Classic frosting med dere, en litt annerledes frosting som lages av en melblanding
Hi everyone. Classic donuts from ”back in the days” are as old fashioned for me as it gets. They are in every diner and so delicious when filled with a heavenlyvanilla cream, caramel cream, lemon cream, or any cream you like
Idag lagde jeg selve bursdags kaken for min vennines sønn. Det er første gang jeg lager en slik kake med marsipan,så jeg spurte en annen vennine om hun kunne hjelpe meg siden dette har hun gjort mange ganger
God morgen og Happy Valentine’s Day everyone ♥. Blogger idag fra Oslo. Jeg skal i kveld på Vixen Blog Awards sammen med min kusine, og deretter reiser jeg hjem igjen til familien og min bakeverden
Det var en kveld i hvor vi var på besøk hos et vennepar av oss som er over middels interesserte i mat og vin, og fikk servert verdens beste franske løksuppen som vi noen gang har smakt
Denne oppskriften er en av mine absolutte favoritter. Jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne beskrive hvor god den er, den er rett og slett bare helt fantastisk
Hi sweet readers, Yesterday’s post Homemade Starbucks Peppermint Mocha Latte was so loved by many, So today I made a different Holiday Classic, ” Pumpkin Spice Latte”
A classic Norwegian early 1800s dessert recipe found on matprat. no. Constitutional Dessert is a delightful combination of tart rhubarb, sweet prunes and a soft vanilla cream
Hi sweet readers,. It looks like someone is in an early Christmas/holiday season mood this year. Each year i have started very late with Christmas/holiday posst, but this year I thought I start early
Hello everyone, I hope you are enjoying the holidays. I was just told that my new book “Manuela’s Baking bible” is the Norwegian winner of the Gourmand World Cookbook Awards
Det får meg til å tenke på hvordan det ville vært å ha lille Disney alene i hvert fall. Nå får jeg hive meg rundt her og komme meg på en liten tur med Disney, før turen bærer videre til jobb
Dette trenger du til 4 personer. - 1 pk findus wok (classic, thai, vietnamese, den du liker best)- 1 dl sweet & sour wok saus- 600 g indrefilet av svin- 1-2 ss olje- 1 strimlet rød chilipepper- litt soyasaus- salt og pepper- 3-4 pakker nudlerBle du fristet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.