Til nå har jeg heklet 51 lapper og dvs at jeg "bare" har 26 igjen + montering. Aiaiai kan ikke skryte på meg at det går fort med dette hekle-sengeteppet mitt
2015 kl. 100 gram margarin 25 gram smør ( evt bruke kun melkefri margarin ) 2,5 dl laktosefri melk 1 ss sukker 130 g Toro lys glutenfri kakemix 0,5 ts vaniljesukker 3,5 egg ******* Fremgangsmåte. 5) La så Vannbakkelse-massen gå i ca 10 minutter. ( ca 10 litt "store" eller 18 litt mindre/ ca 2ss eller ca 1ss) 7) Stek vannbakkelsen på nest nederste rille i ovnen i ca * 20 -25 minutter men sett ned ovnstemperaturen litt de siste minuttene om de begynner å bli for "brune". * Bruker du 2 spiseskjeer pr Vannbakkelse bør du steke dem i ca 20-25 minutter, bruker du 1 spiseskje pr Vannbakkelse holder det med ca 15- 20 minutter. 2015 kl. 2015 kl. 2015 kl
Crème Brulee med Tagatesse
4 stk. 17. 09. 2016 kl. 19. 36 i. Oppskrifter med Tagatesse. Ingen kommentarer. Frøkna ville prøve denne desserten idag, så da gjorde vi det 17
2015 kl. 250 gram melis 50 g mandelmel 55 g malte mandler 170 g stivpiskede eggehviter ( ca 5-6 stk ) Rød konditor farge 1 ss sukker *** Fyll. 50 gram margarin 50 gram smør 200 gram melis 1ts vaniljesukker 3 ss melk ( 2 ss melk og 1 ss sitronsaft ) ******* Fremgangsmåte. 5) la makronene stå å tørke på disken i ca 25 minuttet før du steker dem. 6) stek så makronene i ca 15-17 minutter midt i ovnen, med stekedøren litt på "gløtt" og ha en ekstra stekeplate under. Sånn skal dem helst se ut inni /utenpå når de er ferdig stekte 7) ta makronene ut av ovnene når de er ferdig stekte og la de stå på brettet i minst 5 minutter før du tar dem forsiktig over på en rist. 8 ) lag fyllet ved å piske sammen 50 gram margarin , 50 gram smør, 1 ts vaniljesukker , 2 ss melk og 1 ss sitronsaft. Tilsett så ønsket smak feks litt mer sitronsaft, romdråper/ vaniljedråper, syltetøy uten klumper, ca 0,5 ts kakaopulver ect ect. 2015 kl. 2015 kl. 2015 kl
( Porsjonsstykker 15 stk medium eller 30 stk små konfektbiter ). 2015 kl. 57 i. Denne konfekt kaken er min nye favoritt kake 15 stk med. 2015 kl. 57 i Blogg
1,25 l mjølk, fingervarm2 pk gjær2 egg1 ms salt1 ms sukker100 g smelta/flytande margarin eller smør2 kg kveitemjøl1. 5. Steik rundstykka på 225 grader 12-15 minutt. 1,25 l mjølk
) 1,25 l mjølk, fingervarm2 pk gjær2 egg1 ms salt1 ms sukker100 g smelta/flytande margarin eller smør2 kg grovbakstmjøl (eller lag di eiga blanding)1. 5. Steik rundstykka på 225 grader 12-15 minutt. 1,25 l mjølk
50 gram fersk gjær. 2,5 dl kald melk. Deigen kjevles ut til 45 x 35 cm. Settes i kjøleskap i 15 minutter for avkjøling (slik at smøret ikke blir for mykt). Settes i kjøleskapet i 15 minutter. Skjær skiver – tykkelse cirka 4-5 cm. Sett ovnen på 225 grader. Mat, Oppskrift 50 gram fersk gjær. 2,5 dl kald melk
2 dl havregryn2 dl helkorn5 dl vann25 gr gjær1 ss olje1 1/2 dl skummet kefir1 ts saltca 500 gr hvetemelOm du ønsker kan f. Bland alt til en vanlig gjærdeig og hev ca halv timeTrill ut til rundstykker og etterhevStekes 10-15 minutter ved 225 grader midt i ovnenRundstykker etterhevesFerdig resultat etter første forsøk med denne oppskriften. 5 dl vann. 25 gr gjær. ca 500 gr hvetemel. 10-15 minutter ved. 225 g
- 1450-1500 gr surret skinkestek, ukokt- Salt & nykvernet pepper- Hvitløkspulver. - Litt purre, i små biter- 1/2 stk gulløk, grovhakket - 1 stk gulrot, i små biter- Litt sellerirot, i små terninger- 2 ss TINE Meierismør, til steking - Ca 5-6 dl vann . Skinken skal stekes på 125 grader til termometeret viser 76 grader. Når skinkesteken er ferdig, lar du den hvile på et skjærebrett i 10-15 minutter. - 1450-1500 gr surret skinkestek, ukokt- Salt & nykvernet pepper- Hvitløkspulver. Ca 5-6 dl vann
2 egg 2 ss nøytral olje 2 ss havregryn 5 ss havremel (eller bruk annet grovt mel) 2 ss cottage cheese 1 ss chiafrø 2 ss vaniljekesam 1 ts bakepulver 1/2 ts kardemomme en liten klype salt. La røren svelle i ca 15 min - ha litt nøytral olje/smør i panna og stek 4 stk lapper av gangen. 2 ss nøytral olje 2 ss havregryn 5 ss havremel (eller bruk annet grovt mel) 2 ss cottage cheese 1 ss chiafrø 2 ss vaniljekesam 1 ts bakepulver 1/2 ts kardemomme en liten klype salt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.