I dag har vi en 8 års jubilant her i huset – hvor blir egentlig årene av Siden vi akkurat er kommet hjem fra en uke på Gran Canaria så blir ikke barneselskapet før neste fredag. 350 g melis (+ litt ekstra til forming av konfektene). 125 g god kokesjokolade i biter (her hadde vi mye til overs, så 100 g holder rikelig). 350 g melis. 125 g g
) Krusedullene lages med å begynne i midten, ta 1-1,5 runde rundt midten. 4,5 dl matolje. 7,5 dl hvetemel. 750 g finrevet gulrot. (30x35 eller 40cm, da blir kaken ganske høy, noe som var greit når jeg skulle skjære bort noen "lag" av kaken). Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca 40 min. 250 g smør. 500 g melis. 4,5 dl food oil (sunflower, rape seed). 7,5 dl fine wheat flour/all purpose flour. 750 grams fine ground carrot. (30x35cm or 30x40cm). Bake the cake in the middle of the oven at 175°C for about 40 min. 250 gr. 500 gr. Bruk 5-6 lag silkepapir. Use 5-6 layers of "silk" paper (thin shiny paper). 4,5 dl matolje. 6 egg 7,5 dl hvetemel. 750 g finrevet gulrot. 250 g smør. 500 g melis. 4,5 dl food oil (sunflower, rape seed). 7,5 dl fine wheat flour/all purpose flour. 750 grams fine ground carrot. 250 gr room tempered butter. 500 gr powder sugar
3,75 og 6,5Mer her. 6,5Mer her. På tide å få inn et innlegg i det nye året. ) Jeg har hatt en fin og koselig jul, men det er også godt når hverdagen er tilbake
Vi fikk ordnet og styra ganske så mye, før vi dro hjem i 15 tida for å slappe av, puste ut og dusje og ordne oss før det bar ned på lokalet igjen for å gjøre ferdig siste rest. Kom dinglende hjem rundt 5. 60 liters tursekk75 liters tursekkTurskoSalatslyngeOstefjøl med kniverChampagne2 stk gavekort fra G-SportGavekort på Stortorvet kjøpesenterGavekort på SPAPanduro armbånd i lærTidligere så har jeg fått både nettbrett og gassgrill. 15 tida for å slappe av, puste ut og dusje og ordne oss før det bar ned på lokalet igjen for å gjøre ferdig siste rest. 75 liter
Fred måtte få en kake med minst en golfball på. ) Selve golfkøllen var da ikke det letteste jeg har laget så den ligner like mye på en lakrispipe, men pytt sann
Oj, i dag er det 1 års bursdag på bloggen. Her er det første årets topp 5 innlegg. Dette har faktisk blitt min egen kokebok og selv kan jeg finne tilbake til oppskrifter når jeg for eksempel er på hyttetur eller reise, enten via nettsiden eller via mobil siden
Vi hadde nemlig 1 års bryllupsdag på min 30 års dag. Og så må vi ikke glemme at det også var 1 års dåpsdag for gullet vårt da, hehe. Elsker deg min kjære og gleder meg til mange mange år fremover 1 års bryllupsdag på min. 30 års dag
Men som i bilindustrin så byter man och lägger till något nytt när ny årsmodell kommer ut. ca 200 grader i ca 15 minuter. När falukorven stått inne i ca 15 minuter, ta ut formen och häll över den stekta svamp och paprikaröran. Lägg på riven ost och ställ in i ugnen igen i ca 15 minuter. Testa du med 2017 års Falukorv i ugn
Her er bursdagskake til Vilde da hun fylte 5 år. 4,5 dl vann. Pisk smør, 500 g melis og vaniljesukker mykt og luftig. Brukte 1,5 porsjon MMF til nederste kake, og 1 porsjon til øverste. 4,5 dl vann
Noen ville bruke 5 ark filodeig, andre 40. 5. 5 tips for perfekt hummus. 5 tips for perfekt hummus. 5 tips for perfekt hummus. Noen ville bruke 5 ark filodeig, andre 40. 5. 5 tips for perfekt hummus. 5 tips for perfekt hummus. 5 tips for perfekt hummus. Muhammara (paprika- og valnøttdipp) 5 tips for perfekt hummus. 5 tips for perfekt hummus. 5 tips for perfekt hummus. 5 tips for perfekt hummus. 5 tips for perfekt hummus. 5 tips for perfekt hummus
I går delte jeg deres favoritter fra bloggens første år. I dag er det min tur. Jeg har gått gjennom alle oppskriftene som ikke var blant de aller mest besøkte og valgt ut ti til som jeg synes fortjener ekstra oppmerksomhet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.