Jeg brukte flytende blomsterhonning som bare trykkes ut av flasken. Kjekt når du har det travelt. Oppskriften er, som overskriften sier, honning glasert laks med mandelflak
Honningen er veldig søt, og Dijon sennep er veldig sterkt, så dette bør sette god smak. Har du glemt deg bort og hatt honningen i kjøleskapet eller et kaldt sted, så ta den i mikroovnen (i koppen, ikke i metal boksen) i noen sekunder for at den skal bli myk
Masser honningen inn i huden, og vask av med varmt vann. Vi har testet ut forskjellige oppskrifter på ansikstrens, og mange veldig gode, men la oss starte med det absolutt enkleste, nemlig ren (raw) honning
Lagde honning kake her om dagen, skal gi bort i gave - selv liker jeg jo ikke honning. Til denne oppskriften trenger du en langpanne, en kakeform (som avbildet) eller ildfast form ca
- 6 egg- 2 dl kokosmel- 3 ss mandelmel- 2 ss jyttemel teff fibra- 2 ss fiberhusk- 2 ss honning- 1 ss bakepulver- Litt himalayasalt (evt havsalt)Slik gjør du. - Pisk eggene- Tilsett honning og rør rundt- Bland alt det tørre sammen i en bolle og rør rundt- Tilsett det tørre i eggblandingen- Tilsett litt og litt vann (kokosmelet suger raskt til seg vannet)- Puttes i en brødform (gjerne med bakepapir)- Stekes i ca 40 minutterDeigen skal ikke være tørr, men litt flytende. 2 ss honning
Jeg hadde heller ikke tenkt å blogge denne middagen, så nå sitter jeg her lettet over at jeg i siste øyeblikk bestemte meg for å ta bilder av herligheten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.