Med det første året bak oss passer det godt å se på hva dere faktisk klikket dere inn på. Derfor er det veldig hyggelig at så mange bruker min basisoppskrift på bulgurpilaff – jeg lager den ofte selv og den gir alltid godt resultat
Alle disse er gjengangere påkjøkkenet hos meg – retter jeg lager flere ganger i året. Kanskje ikke rette tid å lage den på akkurat nå – men husk denne godbiten til neste sommer når tomatene igjen er gode og fulle av smak
Får sove på det til neste sommer. I går lovte jeg å vise dere mer fra kjøkkenet mitt. no for noen år siden, og henne jeg kjøpte av og jeg er blitt verdens beste venner
På tide å få inn et innlegg i det nye året. Vi skal ikke pusse noe voldsomt opp, men det blir maling på alle vegger, noen nye vinduer, nytt gulv og lister på soverommet og ja, litt diverse småplukk
(klikk på linken under bildet og du får oppskriften opp. Godt Nyttår folkens, antar det har vært en tung dag for noen av dere, noen er i fin form og noen har kanskje ikke feiret nyttår men holdt Norge i gang
" Mistet jo helt kontroll, men trengte jo overhodet ikke å bekymre meg for hva som skjedde der inne, men liker jo ikke å sette igjen andre påkjøkkenet, uansett hvem det er
Fred måtte få en kake med minst en golfball på. ) Selve golfkøllen var da ikke det letteste jeg har laget så den ligner like mye på en lakrispipe, men pytt sann
Dette har faktisk blitt min egen kokebok og selv kan jeg finne tilbake til oppskrifter når jeg for eksempel er på hyttetur eller reise, enten via nettsiden eller via mobil siden
Når kjøttet er stekt og grønnsakene er møre, blandes de i gryta. Da Eskild for tiden er opptatt med å styre underholdningsavdelingen her på DS, har matspalten fått en ny forfatter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.