Disse kjeksene er SÅ gode. Det er også kjempegodt med litt hakket sjokolade i røren. Det er kjempegodt med litt hakket sjokolade i røren, eller å dyppe dem i sjokolade etter at de er stekt og avkjølt
Woah, dette ble plutselig ernæring på nerde-nivå. Når vi er hjemme i jula er det fint å ha noe god vegetarisk julemat tilgjengelig, som passer til julens måltider
Muscat fra Languedoc- Roussillion, ikke polvare, Eiswein fra Tyskland/Østerrike polvare, Sauternes fra Boredaux og Tokaijer fra Ungarn, disse fåes på polet
Vi melder oss på konkurransen på matbloggsentralen der man skal lage en pepperkake-kake. desember 2014. 1 dl melis/tagatesse (til rømme-kremost blandingen). La lokket stå på i ca 20-30 min (det stivner fort med delfiafett)
QUINOA - OG KIKERTBOLLER. God morgen. DESEMBER TAPAS. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt. Mandag og litt inn i desember allerede og jeg fortsetter med tapas/småretter denne uka
grovkornet sennep og svensk hjemmebakt tunnbrød setter prikken over i-en. Du behøver jo ikke å kose deg med disse nye julerettene akkurat på julaften, det er nok av dager i julen hvor det er godt med nye smaker
Rull kulene i sukker- og kanelblandingen. Denne kan godt være litt smuldrete. God Jul. Stek dem midt i ovnen i 175°C i 15-17 min, til kakene er gyllenbrune i kantene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.