Jeg forelsket meg helt i chimichurri etter å ha spist det mye på vår stamsted-restaurant i Estepona i Spania som serverer Argentinsk mat (og verdens beste biff
Det finnes ikke gjær i dem, noe som gjør produksjonstiden behagelig kort. 1 ts provence urter eller andre urter om du vil. Stek midt i ovnen i 20-25 minutter
Du kan putte flere grønnsaker, ris,poteter - ja hva som helst oppi -sånn at maten hadde vært serveringsklar nå, men denne gangen valgte jeg å lage tilbehøret ved siden av som ble kålrotstappe og kokte poteter
Litt på samme måten som gleden over en film som gikk på TV søndag kveld da du var barn, og ikke bare kunne hentes fram fra PVR-boksen og pauses når det måtte passe
Laget av gelatin og fun-light – med andre ord så velger du smaken helt selv. Ett-bens strakmark. Det blir i tillegg en vanlig middag, et par rundstykker til, og en pose med godt og blandet – eller noe i den duren
Så har jeg bloggen- andre sosiale media som skal oppdateres, middag som skal forberedes, leilighet som burde ryddes og shines til datteren vår får besøk i helga… and the list keeps going
Kanskje ønsker du å lage din egen grøt med Gullbygg lettkokte bygg- og havregryn i dag. Grøt er i ferd med å bli en stor trend i Skandinavia, og mange har funnet sin favoritt-topping
Det er ikke til å legge skjul på at fitness har betydd mye for meg disse årene, men mat har alltid vært min store lidenskap – og det er her jeg ønsker å sette fokuset mitt videre
Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)Klikk for å e-poste dette til en venn(åpnes i en ny fane)Click to share on Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
Rasper du parmesan over, så nærmer man seg himmelske tilstander. DEN HAR EN SØTLIG ANISSMAK. Nydelig til fisk av alle slag, men jeg har og brukt den til kalkun og kylling
Mens deigen hever kan du lage klart fyllet. Deretter kan du legge på valgfrie grønnsaker eller frukt – test ut ananas eller banan på, jeg lover at det er godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.