2 egg. 20 g kakaopulver. 20 g fibersirup. 2 ss ferdigblandet kaffe. Hell i en liten, smurt form (ca 15 cm) og stek i ovnen på 175 grader i 25-30 min. 2 egg 30 g sjokoladeprotein (kan sløyfes, bruk mer mel). 20 g kakaopulver. 20 g fibersirup. 2 ss ferdigblandet kaffe
Lavkarbo desserter. Denne isen smaker helt som vanlig iskrem. Lavkarbo desserter. Denne isen smaker kjempegodt som den er , minner faktisk mye om vanlig vaniljeiskrem, men sammen med varm eplekake smaker den bare helt NYYYYDELIG
eggeplommer. 1sukker. 1kaffe. 1kokesjokolade. 1Kesam® Vanilje. 1TINE Kremfløte. 1sjokoladeSlik gjør du detNår du skal lage sjokolademousse, starter du med å vispe eggeplommene med sukker til det er porøst og luftig
Da har vi dessertensom ser ikke bare ser imponerende ut, men som også er veldig enkel å lage. Sammen med sjokoladesmørkrem og hakkede nøtter har du den perfekte desserten
Hvis du avkjøler den litt slik som beskrevet her, slipper vaniljefrøene å synke til bunnen. Pannacotta med kjempeluftig sjokolademousse - verdens beste dessert
Nå som helgen nærmer seg og kanskje du skal ha selskap eller bare har tenkt å lage en dessert til søndagsmiddagen vil jeg tipse om denne sjokolademousseen
Start i dag, så har du en suveren nyttårsdessert. Jeg tror dette må være min favorittdessert. 2. Sett alt inn i ovnen som er forvarmet til 120 grader, midt i ovnen, og stek i to timer
Som sagt en frisk og smakfull dessertsom slett ikke er vanskelig å lage , du trenger bare litt tid. Finn så frem de serveringsglassene du vil bruke, jeg brukte noen små rødvinsglass som jeg har, og fordel de oppdelte jordbærene i serveringsglassene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.