10 klassinger serverte frokost til over 200 gjester i Skudeneshavn
Hjemmelaget barnemat
Hjemmelaget barnemat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 250 g havregryn
  • 50 g valset spelt
  • 50 g solsikkekjerner
  • 50 g sesamfrø
  • 50 g mandler, hakket
  • 50 g valnøtter, grovt
  • hakket
  • 50 g hasselnøtter,
  • grovt hakket
  • 3 ss rørsukker
  • 2 klyper maldonsalt
  • 1 dl eplemost
  • (eplejuice)
  • 1 ss honning
  • 1 ss smør
  • litt kanel, kan
  • sløyfes
  • 75 – 100 tørket frukt, for eksempel tørket eple
  • 6 dl store havregryn
  • 4 dl eplemost
  • . 2 dl gresk yoghurt
  • 1 eple
  • hasselnøtter eller mandler etter smak

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.