Når vi var i Wien i fjor var det glühwein på hvert et hjørne med respekt for seg selv. I stedet for gløgg så lager vi glühwein og det smaker kjempegodt
p Til voksne lager jeg denne medrødvin, selleri, salt og sukker i sausen i tillegg. Kok fullkornspastaen ved siden av og ha den i gryten før det moses med stavmikser
For det er en kjensgjerning at sjimpanser trakter etter bladverk og grønt når de spiser, men de må da ta med seg tilbehøret, i form av larver, insekt og annet garnityr som gir ekstra næring i form av proteiner, vitaminer og viktige mineraler
Jeg syns også det er greit å lage den litt tjukk så kan den blandes med kokt vann, morsmelkerstatning (eller morsmelk, men da blir den jo veldig tynn etter en liten stund) eller sviskesaft/mos
det hadde ikke jeg tatt med i beregningen først, så da måtte vi vente til dagen etter med å bake ut. Jeg fikk en pakke i posten med ingredienser til å bake pepperkaker fra Melange, så da var det ingen unnskyldning lenger til å ikke ta fatt på julebaksten
Eplemosen var enda litt bedre enn pæremosen, til voksne kan man jo servere denne med vaniljeis faktisk, og imponere masse med noe som er veldig enkelt å lage
En god stund trodde jeg at disse båtgreiene var noe Andreas ville bli nødt til å ordne med selv, jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle få en slik glede av å være i båt som jeg har
Eplemosen var enda litt bedre enn pæremosen, til voksne kan man jo servere denne med vaniljeis faktisk, og imponere masse med noe som er veldig enkelt å lage
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.