- Silje Bjørnstad - . nærmere bestemt det nye produktet "Softisbase" fra TINE. Jeg er jo iskremvrak og matvrak, og tester alt som testes kan når det gjelder mat- og drikkeprodukter
Tusen takk, Silje, for ei knallgod oppskrift. Ordtaket. ”Det enkle er ofte det beste”, passer bra til. beskrivelsen av denne gode kanelkaka som du lagar på 1-2-3
★ Kanel. ★ Sukker. ★ Ta melk, melis og smør i en kjele - Kok opp. ★ Smøret skal være helt smelta. ★ Mel, kardemomme, vaniljesukker og hvetemel i bakebollen
Her om dagen fikk vi så utrolig lyst på eplekake - og det var veldig lenge siden jeg har laget. Så da var det bare å finne fram oppskriften og sette igang
- Silje Bjørnstad - . Til fire 100grams-burgere. 400 gram karbonadedeig1 egg1/2 løk1-2 hvitløksfeddEvnt salt og pepperHamburgerbrødAiolidressingGrønnsaker
- Silje Bjørnstad - . Dette var en så deilig og mettende middagsrett. Til 2 porsjoner. 2 kyllingfilet4 skiver bacon1-2 båter hvitløk1 liten rød paprika3 ss purreløk eller vårløk1 - 1,5 dl kremfløteSmør til steking
Silje Merethe Nilsen Johannessen. Sarah Bernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
Permanent lenke Silje - 08. 07. 05. 2017. Pavlova er nok verdens mest berømte marengskake. Kaken kan varieres på utallige måter, og denne versjonen med sitronkrem i tillegg til pisket krem og bær, er blant de beste
- Silje Bjørnstad - 85 gram meierismør. Disse er MUMS. D. Du trenger. 85 gram meierismør2 dl fløte3 ss sukrinmelisvaniljepulver eller frø fra vaniljestang
- Silje Bjørnstad - . Jeg er STOR fan av naturlige og rene råvarer fordi det smaker SÅ mye bedre og er mye sunnere enn behandlet mat som er tilsatt for eksempel salt og sukker
Permanent lenke Silje - 13. 10. 11. 2015. Hei søte dere. Jeg skjønner at det ikke bare er jeg som har sans for kladdekaker, for Snickerkladdekake som jeg postet for et par dager siden, har vært klikket på noe helt enormt
- Silje Bjørnstad - . FØLG SILJEBJORNSTAD. Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.