Ikke kjevle den for tynn. Jeg bruke SK «Rose» for å få en fin dus rosa farge. For å få icingen fint utover kan du gjerne bruke en litt fuktig pensel til å dra den ut med
Jeg tar det jeg har for å bruke opp litt fra fryseren. Ha over potetmosen i en ildfast form, topp med kjøttblandingen og til slutt strør du ønsket mengde ost over
Da satt jeg igjen med en hel nakkekotelett og et par hundre gram entrecôte, litt løk,chili og en søtpotet og laget derfor min egen variant av «brennende kjærlighet»
Ikke kjør/mos for lenge i maskin, da kan potetmosen bli seig. Begynn med å lage potetmos. Skrell og del potetene i terninger og kok de møre i usaltet vann
For noen år siden kom sønnen min hjem fra barnehagen og hadde lært en ny middagsrett. grads forhøret. Det krever litt kjøtt, noen poteter og en eller annen formfor tomater/tomatsaus
La det putre i 10 minutter ca Ha blandingen i en ildfast form. 1 porsjon potetpurè400 g kjøttdeig3 ss olivenolje1 hakket løk1 fedd hvitløklitt tabasco1 boks hakkede tomatersalt og pepper200 g revet ostSett ovnen på 200 grader Stek kjøttdeig, krydre med salt og pepper
Mens potetene fortsatt er varme, press eller mos halvparten av dem sammen med smøret. Fordel potetmosen på serveringsfat og legg over bacon, epler og løk
Bland forsktig inn nøttene med en slikkepott. Avkjøl i formen. Renses og kjøres fort med stavmixer. Ha i form med smurt bakepapir, og stek på 200 grader til bunnen er sprø og fin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.