/sponsorlink. Heisann. Noen som har dårlig tid om morgenen. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
I helgen som var, hadde vi jo sommerfest for interiørbloggerne i United Bloggers. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
nydelig tunisisk shakshuka. Jeg hadde ikke tenkt å gjøre det, men jeg gjør det allikevel. For noen uker siden skrev Astri Meland i VG at hun ville få være i fred med den billige maten sin
På fant jeg oppskrift til den berømte gulrotkaken fra møbelforretningen R. O. M i Stockholm og Oslo. Jeg har laget den mange ganger med glutenfritt mel, og det fungerer helt supert
Jeg har vel insett at cup cakes ikke er helt min greie. Jeg beundrer alle de som tryller frem fantastiske, sukkersøte, eventyrlige cup cakes, men har ikke helt tålmodigheten til å dekorere dem, så her i huset blir det muffins med et tynt lag smørkrem eller melisglasur i skrikende farger
Middagen jeg ikke kan uttale høyt. 03. 05. 2016 kl. 20. 05 i. Vegetar mat. 7 kommentarer. Skal man utforske matverden, og følle med i trender som noen har tatt med seg fra den store viden verden skal man jammen ha tungen rett i munnen
Chiafrø er fast innventar i min kjøkkenskuff. Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var på grunn av det utrolig gode næringsinnhold, det er jo det vi leser over alt, men det er mest på grunn av at det har en utrolig god evne til å binne væske og svelle
. Dette trenger du dersom du vil gjøre som jeg gjorde. Alt dette kjøpte jeg på Rema 1000. Siden matten er til flergangs bruk, tok jeg platfolie rundt den at jeg holder den mest mulig ren og slipper unødvendig søl
Jeg har merket meg at det er en del matvarer som havner oftere i handlekurven enn andre, og som har blitt et fast inventar enten i tørrskapet eller kjøleskapet
I dag har jeg funnet ut at jeg skulle prøve meg på å lage makroner. Har egentlig tenkt på det en stund, men hadde ikke mandelmel og har ikke utstyr til å lagen den heller
JEG BLIR ALDRI DET. DET JEG TRENGER ER Å VARIERE MER. Til denne middagen vil jeg bruke torsk. Den lekre, hvite flakete torsken som hører med til de eldste mattradisjoner her til lands
Visste du at en litt heftig antibiotikakur eller en matforgiftning på reise i utlandet kan føre til at tarmen kommer i ubalanse -gjerne for resten av livet om du ikke gjør noe med det
Jeg heklet Kaj Bojesen sin ape - link til gratismønster. 03. 02. 2016 kl. 13. 27 i. Håndarbeid. Ingen kommentarer. Disse apene fra Kaj Bojesen er jo bare såååå morsomme
Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake. Det gikk ikke lang tid før jeg spurte om jeg kunne få oppskriften på den deilige kyllingretten de serverte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.