Ok, dere vet at jeg elsker å gjøre ekstra ut av pålegg som ellers er kjedelig. ) Knekkebrød, brødskive, hjemmelaget brød, alt blir så mye mer spennende når man gjør maten til en fest
Min mors kålruletter er ett godt barndomsminne. Det var en av mine yndlingsretter. Nå er det mange år siden jeg har spist det -og det er på tide å tørke støv av denne kjente husmannskosten
Akkurat den frasen "gammel" kunne jeg vel spart meg,med gode. mmmmm,Etter ønske fra Guttene ble søndagsmiddagen Kjøttkaker, ertestuing, poteter, brokkoli og ripsbærgelè
Skogen byr på mange skatter og sopp er definitvt en av dem. Enten du går på soppsanking selv eller kjøper dem på butikken finnes det et utall måter og tilberede dem på
Siden jeg ikke kommer til å få plass en ukemeny før i morgen, man må jo vente på lønn må vite, kan jeg jo bare fortsette med noen innlegg litt på siden av prosjektet, og hva passer bedre i januar enn å mimre om tapte sommere og det bløde Sørlandet
Jeg er veldig glad i å lage ting, og er egentlig en kreativ sjel. Dessverre har jeg som oftest så mye uro i kropp og sjel at jeg sjelden klarer å sette meg ned lenge nok til å få produsert noe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.