No nærmar julaseg, og det er godt med alt som er gjort i god tid. Småkakene likar eg å lage tett oppunder jul, då er dei ferske når høgtidsdagane kjem, og det vert ikkje så mykje nasking frå boksane
Det er mulig det skjedde bare en gang eller to eller tre. Dette er en riktig god oppskrift, hentet fra "Gjærbakst på alle bord", som jeg trofast vender tilbake til
Spice up your life, sang Spice girls en gang i tiden, og det kan man så absolutt ha glede av nå som dagene blir kortere, kulda setter inn og energien daler litt
Hovedbudskapet er at i et varmere samfunn er det færre som gruer seg til jul. Det viste seg å være en hjemløs som brukte det til å varme seg natten gjennom
Tilsett så gelatinblandingen i sukkerlaken og rør godt til det er helt oppløst. Anbefaler lufttett pose, føler de holder seg bedre der, i glasskrukke blir de fortere harde på utsiden
Når alt er godt blandet kan du legge til smør. Bon appétit og god jul. Det er normalt at de fortsatt er litt myke, de stivner etter hvert under avkjøling
Peppernøtter – fra Lenes Oppskrifter, tysk variant fra Mat på Bordet, fra Julebakeriet. Dette er grunnlaget jeg bygger meg på, men hva skal jeg lage utover de to
Dettebrødet er også litt søtt, og har litt rosiner i seg. Er litt usikker på hvor vanlige de er i resten av landet, men her i distriktet er sirupskake julebrødet fremfor noe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.