Og så tenkte jeg lage en riktig god dessert som passer til. Ikke bare er det höst, lördag och jeg har precis kommet hem från gymmet (tränar mot tjejvasan och though viking, så det er bare å stå på fremover) – det var også champagnens dag i går (som vi har bestemt oss for å feire en dag for sent haha)
Dessuten er kombinasjonen av østers og champagne er. Mange gode grunner til å spise østers. Østers. I tillegg finnes selen som er en viktig byggekloss for
Vi valgte å gjøre litt ekstra ut av delikatessen og knasket kålen til et glass sprudlende champagne. Vi knasket svartkålchips med hasselnøtter og nøt en god champagne
Hvis du ønsker å servere noe utenom det vanlige nyttårsaften eller ved en annen spesiell anledning må du prøve å servere Champagne sammen med en AOP kittmodningsost, som for eksempel Langres
jordbær cupcakes med mascarponekrem på toppen som er smakt til med champagne olje. Bland sammen mel, sukker, salt og bakepulver i en kjøkkenmaskin eller mikser til det blir en sandaktig konsistens
Årsaken til at man skiftet fra gås til får ligger nok i tilgangen på råvarer. Men, som sagt, nå er det høst og det er vel ikke noe som er bedre, enn når man samler store og små til et etegilde en søndag når huset dufter av fårikål
Og jammen så havde man et glass champagne og. For liten til middag. Og med litt stasj, chili og champagne kan selv den kjedeligste lille halestump bli en liten fest for to
Snu dem når de er tilstrekkelig stive til å snus. Litt smør til steking. Til ca 40 blinisDag 1125 g hvetemel (ev halvparten bokhvetemel)2 dl lunken melk1/4 pakke fersk gjærLøs opp gjæren i melken og rør inn melet til du har en klumpfri røre. Dag 21/4 ts salt1 1/2 ss rømme1 ss smeltet smør2 eggeplommer2 eggehviterLitt smør til stekingLa røren fra dagen før fåmromtemperatur før du tilsetter salt, rømme, smeltet smør og eggeplommer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.