Pasta ai frutti di mare, en smak av sol og varme i november
Ginas kjøkken og sånn
Ginas kjøkken og sånn
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kg blåskjell, vasket og skrubbet (sjekk at det lukker seg når du banker på det)
  • 250 gram reker (Fjern hodet)
  • 1-2 hvitløksbåter, knust
  • ½ rød chili, hakket med kjerner
  • 8 ss olivenolje
  • 1 dl hvitvin + det er også lov å kose seg med et glass mens man holder på
  • Salt
  • 400 gram Linguine
  • 1. Sett på en stor kjele med saltet vann til pastaen, den skal koke mens du tilbereder det andre
  • 3. Ha i blåskjell og vin, og legg på lokk i
  • 4. Ha i reker og la det koke med i

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.