Dette er en av mange nydelige olivenoljer som jeg har kjøpt eller fått som kommer fra Oliviers & co, Klikk HER for å se hvor nemmeste butikk befinner seg
Denne retten gikk av med seieren hos meg etter å ha sett på Smaken av Norge for noen år siden. 600 gr ørretfilét1 1/2 dl rapsoljeFrisk timianPersille og gressløk1 løkBabyleafblader1 dl seterrømme20 gr raspet pepperot1 sitronSalt og pepper50 gr bacon20 gr smør1 ss eplesidereddikSukker. Sett ovenen på 50 graderLegg fisken i en ildfast form, salte og peppreBland olje, timian og løk med en stavmikserHell blandingen over fiskenBak i ovnen i ca 25 minutterPisk rømmen stiv og tilsett pepperrot. Smak til med sitronsaft, salt og pepperSett kaldtKutt bacon i små biter og stek i smør på lav varme til væsken skiller segSil så stekefettet og bland det med olje og eddikØk varmen og stek baconet videre til det blir sprøttStrø på en klype sukker og tilsett noen dråper eddik mot slutten av stekingen, da karamelliserer det segBland salatog persille med bacon og vinaigrette og dandér pent på en tallerkenLegg fisken over og topp det hele med en god dæsj pepperrotrømme og gressløk 6 personer
Ørret er en av mine favoritt fiskemiddager, og denne retten smaker spesielt god synes både jeg og ungene da ørreten er krydret med tacokrydder og serveres medsalat, guacamole og rømme
Kjøttboller medhagensurter, sopp, tomat, brie og litt salat. salat. Stek det sammen med kjøttbollene. Fordel så osten over i biter og strø på litt urter (timian)
Fjern hyssingen og server med nykokte poteter ogagurksalat. Pensle med litt olje og stek. Bland sammen smør, urter, sitronskall, salt og pepper, Fordel blandingen
Salatmed mango, bacon og hvitløk. Server salatenmed et godt brød til – kjempemegafantastisk godt. Denne salaten har vi lagd i mange år og er en av våre favorittsalater
Utfordring med fenalår fra Norge ✿. Etter og ha fått innspill om at noen, blant annet en del av mine følgere fra Finland, ikke vet hva fenalår er, legger jeg ut en litt redigert utgave av Wikipedia sin betegnelse over fenalår
Bytter gjerne ut den vanelige salatenmed denne til både pasta, grillmat og kyllingretter. Kutt tomaten i små terninger, finhakk løken og bland sammen med avocadoen
En av mine favoritt salaterfra Matprat. Salaten har en god kombinasjon av grønnsaker med tyggemotstand, syrlige eplebiter og kremet, frisk dressing med soltørket tomat
hakk opp kyllingen i småbiter og bland den sammen med grønnsakene. finhakk eple, rødløk, og paprika. ) å toppet med bacon så blir denne garantert en hitt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.