Ha pårødvin og kraftslik at det står nesten kant i kant med innholdeti gryten. Dette er den perfekte søndagsmiddagpå en hustrig høstdag enten du skal lage middagtil to eller mange, for når du først har fått alle ingrediensenei gryten, lager den seg selv istekeovnen
Fremgangsmåte Knekk av endene på aspargesene, skyll og skjær i tre. Heisann. I dag derimot skal jeg ta meg en god styrkeøkt med påfølgenderuslingpå mølla – om bekkenet tillater det
Hvis du ser på fremgangsmåten på hvordan du steker hel kyllingiovn, så er det egentlig helt likt. Du sørger da for at kyllingenikke setter seg fast i bunnen på noen som helst måte
Legg spareribsene (med den siden menbranen var ned) oppåaluminiumsfolie og midtiovnen. Denne gangen hadde vi baby back ribs fra Machmanns Marked på Skøyen
Hell påvin og kraft, tilsett krydder og kok opp. Når du først har fått alt i gryten og satt den istekeovnen er du egentligferdig med middagen, da står den bare der og koser seg til den er ferdig, og du har bare potetmosen og borddekkingen å tenke på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.