Thats it, verdens beste og reneste pesto. Kjør basilikumblader, hvitløk, pinkjekjerner og parmesanost i en foodprosessor mens du tilsetter olivenolje i en tynn stråle
Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pesto med litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
Hjemmelaget pesto er både enkelt å lage og smaker veldig godt. Basillikumen gir en frisk og fremtredende smak, pinjekjernene gir en litt nøttete smak, hvitløken gir litt styrke og parmesanen er med å gi fylde
Vil du ha pestoen tynnere kan du tilsette mer olje. Vår urter og ugress fra venstre. Pestoen smaker best nylaget, men kan oppbevares et par dage i kjøleskapet,
Som dere ser på bilde hadde kokkene også lagt til litt pesto, dette var et smart tips. Disse produktene inneholder mindre karbohydrater enn andre matvarer av samme sort, og inneholder i tillegg mye proteiner
Andre varianter som brukes er blant annet tomatpesto, ruccolapesto, korinaderpestoogpersillepesto. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Ha pestoog parmesan på begge sirklene og legg de oppå hverandre. Utrolig mye folk i forhold til området det arrangeres på, nesten ingen vareprøver og lite smaksprøver, Kursene de hadde var stappfulle så det var ikke mulig å delta der
Hjemmelaget pesto er selvfølgelig best, de man kjøper er som regel veldig kjedelige og som regel inneholder de konserveringsmidler ogandre unødvendige ting
Stress på vei med andre ord. i dag kjøpte jeg til og med pestoglasset. Da jeg så en ferdig grillet kylling kom jeg på hvor godt det smaker sammen med pasta pesto
In the meantime, prepare pesto. Serve warm with additional pesto on the side, and garnish generously with additional parsley, pine nuts, and vegan parmesan cheese
Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
Eventuelt soltørkede tomater, oliven, urter eller andre smakstilsetninger du selv ønsker. Det er både godt og mettende, vegansk og glutenfritt, og rikt på jern og proteiner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.