Dette brødet MÅ dere bare prøve. Full av deilig smak av ost, urter og hvitløk og helt nydelig å se på. Passerperfekt som tilbehør til en god middag eller en god varm suppe
I dag har jeg litt av en oppskrift til dere. Dette hvitløksbrødet smaker ikke bare helt fantastisk, det er også super enkelt å lage og det blir et flott midtpunkt i en god middag
I jobbsammenheng hender det av og til at jeg tar med meg en kake på avslutninger. Jeg jobber med barn og synes det er stor stas å få lov til å glede de litt ekstra en gang i blant med noe hjemmebakt
Oppskrifter. Nå skal jeg ærlig innrømme at jeg sliter veldig med å holde meg unna julebaksten. Du finner all slags julemat og julegodis i butikkene, julelysene er tent ute, julereklamene spilles av på TV'en og fleresteder har de også begynt å spille julemusikk
Terje, som har bloggen Nettbakeren, er en av mine favorittbakere. Han har ikke bare helt fantastiske oppskrifter, men han er også både positiv og dyktig, og så baker han med hjertet
Dette er en av de beste sjokoladekakene jeg noen gang har smakt. Oppskriften har jeg fått av ei venninne, som jeg nok en gang må takke for å ha introdusert meg for denne herligheten
Inspirert av Kristina Andersen. enklererundstykker får du ikke, og i tillegg smaker de supergodt. Noen få enkle ingredienser som de fleste har, og vips, du har ferske crispy rundstykker til helgefrokosten
Hun har et par grep som gjør at suppa smaker fantastisk…. pepper. Gjør som følger. kutt grønnsaker i terninger og kok opp sammen vann og buljong (pluss hvitløk)
Her har jeg laget både hamburgerbrød med valmuefrø og baguetter. Dette var opprinnelig en oppskrift på hveder, en type søtt brytebrød danskene er veldig glade i
Dette må vere dei beste svelene eg har smakt sidan eg fekk cøliaki. I den egentlege oppskrifta står det att du skal bruke enten toro kakemix ellersemper mix
Er det egentlig mulig å lage fullverdig, dritdigg brownies uten sukker. Dette spørsmålet hadde jeg egentlig konkludert med et "nei" på, inntil jeg lagde denne
Fruktkake fant jeg på NRK men har laget min egen verjson. Denne lager du i svært god tid før jul. Tro meg – den er best etter nyttår Jeg lager denne i midten av november
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.