Å trekke i flere timer under kokepunktet er det beste. Fårikål er Norges nasjonalskatt. Det er noe av det beste jeg kan få servert tilmiddag og noe jeg siklet langt etter i alle de år jeg sverget tilvegetarismens gleder
*det er Norgei rødt, hvitt og blått*Selvfølgeligmåvi ha god bakst i rette stemning en slik dag. For sikkerhetsskyldmåtte jeg prøve meg på en ladningi morges
Dersom denne maten blir en fast del av kostholdet vil det være lettere åoverspise og gå opp i vekt, rett og slett fordi man fåri seg mer energi enn man strengt tatt behøver når maten ikke metter lenge nok og heller ikkebidrar med gode næringsstoffer
SurkålRødkålMedisterkaker Roasted potatoes Ristederosenkål med valnøtter og lynghonning Skysaus RibbeBådemedisterkakene, surkålen og rødkålen har jeg laget påforhåndslik at tiden jeg bruker på kjøkkenet på julaften bare skal være for kosens skyld
Å bake glutenfritt er ikkjeså utfordrande lenger som mange trur. Norgeseinasteglutenfriebakeri. Bakefrigir mange tilbake gleda etter å ha fåttdiagnosencøliaki
Heisann. Har du prøvd lage sunn pizzabunn før. Søsta sa tilog med at ho alder hadde smakt ein so god heimelagapizza før, det seierlitt om denne oppskrifta som Nora ( fitnessnorapå blogg)
En herligthailandsk rett med en littvri med fersk torsk fra vesterålen, to kulturer som smelter i hop og det blir en herlig rett med mye smak og fisk som smelter i munnen
På God Morgen Norgeviste jeg også at jeg lager Cake Pops av Red Velvet Cake. Hei alle sammen,. book meldiner fra dere som hadde sett meg på God Morn Norge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.