Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake
Frokostblanding er så digg. Det er kjapt og godt, og genialt til frokost. Når jeg var lita spiste jeg alltid havregryn med H-melk og ett tonn med sukker
Denne gode oppskrifta på frokostblanding har jeg funnet på Trines matblogg. Den er faktisk veldig god. Nøtter og frø og gryn blir knasende sprøe og smaker utrolig godt
Hakk eggene og finhakk løken. Rens fennikelen og skjær den i tynne skiver (bruk en skreller). Bland alle ingrediensene sammen og smak røren til med sitronsaft, salt og pepper
Oppskriften hadde sin opprinnelse etter søk jeg gjorde i google etter oppskrifter på gulrotkaker, så plukket jeg meg ut den jeg likte best sammensetningen på som passet best mine egne formål