Del i passelige emner som bakes ut til rundstykker i ønsket fasong. Smelt smør ved svak varme, løs opp gjæren i litt av vannet, resten blander du med smøret og sørger for at det holder lunken gjærbaksttemperatur
Smaker jo nydelig med hjemmerørt bringebærsyltetøy. 350 g lettkokt havregryn (jeg bruker økologisk). Pensles med vann og stekes midt i ovnen i 15 minutter på 225 grader, ett brett av gangen. 350 g lettkokt havregryn (jeg bruker økologisk)
Og ingen ting er bedre en ferske hjemmelaga rundstykker synes jeg. 25 g fersk gjær60 g smør2 dl kefir1 dl vann50 g kruskakli eller havrekli 80 g havregryn250 g hvetemelSmelt smøret og tilsett væskenhelle dette over den smuldra gjærbiten og rør ut. Tilsett kruskakli og havregryn og la svelle ca 15 min. Kos deg med frokoste 25 g fersk gjær. 80 g havregryn
Vi er igrunn en aktiv familie med håndballkamper og diverse. Godbitene kan være alt fra gjærbakst til sunne havregryn cookies som dere får oppskrift på i dette innlegget
Ingenting er som nybakte grove rundstykker. Bruk en spiseskje fuktet med vann, og form passe store rundstykker, som du setter på en bakepapirkledd plate (jeg fikk 9 stykker)
Vi må plukke ut alt som er med på å dra oss ned i grøften. I denne oppskriften kan du både bruke havremel eller havregryn som du selv finmaler i en matprosessor
kjør alt utenom havregryn glatt med en stavmikser. bland så i havregryn. form så deigen til rundstykker å legg de på ett stekebrett, trykk de litt flate
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.