Denne potetsalaten er et nydelig tilbehør for mange retter, som til spekemat, kylling, koteletter, stekt fisk eller som tilbehør til koldtbord eller tapasbord
Sushi - en fryd for øyet. (og for ganen. )Helg med jobbing og eksamenslesing - hva er vel ikke bedre enn å planlegge en bedre middag med gode venner, slik at man har noe å se frem til
Når du skal tilberede juletapas til familie eller venner, så kan du gjerne ta et utgangspunkt i de matvarene du har i kjøleskapet i førjulstida og jula
Terteskjell forbinder jeg med 80-tallet, men det er godt og bør komme på menyen. Det er ganske enkelt å lage, og ikke så dyrt heller, Jeg kjøpte fiskepudding i løsvekt i ferskvaredisken på en Meny, og noen frosne reker i løsvekt
herlig, gylden ris. Det er mye man bråker om i Midt-Østen. Men en ting man ikke bråker om er ris. Det finnes riktignok mange tolkninger av hva som er den optimale risretten, men alle er enige om at ris er godt
Turen til Libanon gjorde stort inntrykk på meg. Maten, vinen og kulturen var en opplevelse. Noen av de beste vinene jeg har smakt i mitt liv, drakk jeg på denne turen
Godt krydrede kjøttboller kan brukes i en tapas-buffè, som forrett, eller som kveldskos. Man kan krydre de med alle ulike kryder for å få variasjoner, og jeg synes de skal smake mye
500 g kjøttdeig1 løk1 stort egg2 ts sitronsaft1 ts spiskummen1 ts garam masala1/2 ts kajennepepper2 ss finhakket persillesalt/pepperVarm 1 ss av olivenoljen i en kjele på middelsvarme, tilsett hakket løk og hvitløk og la dtte surre i 5 min under konstant røring til løken er myk, ta kjelen av varmen og avkjøl løken
Hvitløkstappe med soltørkede tomater er dette. Den er kjempegod. Den passer faktisk godt til fisk. Fisk som er stekt i ovnen på 225 grader i 10 minutter
Det finnes så mye god mat der ute i den store verden, og ofte er det enklere enn det høres ut som. Den siste tiden har vi laget veldig mye tapas om fredag eller Lørdags kveldene