Dagens søte fristelse er “Chocolate Crunch Cakewith Marshmallows and pistachios ” en oppskrift som er tatt ut fra Peggy Porshen sin nye, fantastiske bake-bok
Makroner må jo bare være noe av det søteste som finnes når det kommer til utseende. Utrolig gode er de også, spesielt med litt smaksessenser eller sjokolade
Nå nærmer det seg både Sankthans og Midtsommer og vi samles til hyggelig feiring med god mat og drikke, rundt bål, blomsterstenger eller det som måtte være av koselige destinasjoner
Now you can just get on with eating the cake warm straight from the oven (you have already been patient waiting for the prunes to soak) with whipped cream or vanilla ice-cream, or you can leave the cake to cool in the tin and then transfer it to a serving dish
Whisk sugar eggs until fluffy add flour turn gently with a spatula so no air goes out. Need not have cake tin you may want to use an iron pot or bowl of refractory glass
I have made this frosting in my cupcake class for all my students and they loved it, They say it reminds them of Kinder egg, if you know what that taste like
Yesterday when I posted a picture of this Chocolatecakewith Oreo frosting on my instagram, I promised you all to post the recipe on my blog, so her it is
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.