Deilige og saftige kjøttboller i tomatsaus som er akkurat passe krydret og en grønnsaksgryte smakt til med ingefær - spis det slik sammen med pasta, eller legg disse kjøttbollene sammen med tilbehør i hot dog brød slik som jeg har gjort her i dag, av og til kan det være godt med litt variasjon fra fredagstacoen
Kjør sausen glatt med en stavmikser, tilsett fløte eller melk, eller en blanding av begge deler, og litt ekstra vann hvis sausen er veldig tykk, litt fylde skal den ha
I utgangspunktet var tanken en eller annen risgryte, men pga manglende ris i skapet, ble det cous-cous istedet, med litt smaker fra nord-afrika eller midtøsten og det var strålende å kunne få brukt geitemelken jeg hadde i kjøleskapet jeg enda ikke har benyttet, men kjøpt av ren nyskjerrighet
I dag ble det kjøttboller til middag, på lavkarbovis med fiberhusk som bindemiddel i kjøttbollene og johannesbrødkjernemel som tykningsmiddel i sausen, og så droppet vi selvfølgelig potetene, smakte nydelig
4) Varm laksekakene og server med kokte poteter m/persilledryss og stuetegrønnsaker. Her kan du bruke kjøpte fiskekaker eller ta frem dine ferdiglagde laksekaker dersom du har det tilgjengelig
Kjøttbollene lages ekstra store, og fylles med ost-de blir saftige og gode. Kjøttboller. Ha kjøttdeig/karbonadedeig i en stor bolle sammen med sennepen og krydder/urter, brødrasp, egg og salt og pepper, samt den avkjølte løken
Varm kjøttboller i saus og server med ris og grønnsaker etter eget ønske. Krydrede kjøttboller proppfulle av smak og en lettvint og kremet currysaus med et lite kick
Start med å hakke opp alt som er hakkbart. Men så er det denne potensielle melkeintoleransen min da som skal testes for tiden, så da ble det spanske kjøttboller på meg idag
Er du innom for middagstips har eg en ny og knallgod oppskrift til dere, greskinspirerte kjøttbollermed fetaost og oregano, servert med tatziki og rotmos
Når man har så smakfulle kjøttboller som dette, så serverer man dem med en enkel saus. En venninne av meg hadde vært i på ferie i Spania og hadde kjøpt med seg
For meg er dette typisk sommermat som smaker ekstra godt med ferske grønnsaker. Jeg har her altså trukket inn flere typer grønnsaker for modernisere den litt
Pølseform med bakte grønnsaker. Andebryst med tilbehør. Ovnsbakte grønnsaker er flott følge til alle type kjøttretter og du kan benytte de grønnsakene du liker best
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.