FYLTE PIROGER: Ingredienser. 1,8 liter hvetemel. 5-6 dl vann. 5-6 ss olivenolje. 1 ss salt. 2 pakker gjær, tørr eller fersk. . Kan sløyfes Beates Hjørne
ITALIENSK PIZZA MED SERRANOSKINKE Italiensk pizza med tynn bunn er enkelt å lage og det smaker fantastisk godt. Jeg lager alltid pizzasausen først fordi det tar lengst tid Lindas kokebok
Italiensk pizza I dag er det fredag og tid for italiensk pizza. Denne italienske pizzaen har tynn og sprø bunn, en god tomatsaus og fyllet er det du som bestemmer My Little Kitchen
Pizza, Pizza, Pizza per l'anima...Pizza med nydelig sprø bunn og lavkarbo. Bruk en liten plastikkpose smurt med olivenolje på hånden, og klem deigen utover- da slipper du at du blir så klissete på hendene når du klemmer pizzabunnen utover Mat for sjelen
PizzabollerPizzaboller passer helt utmerket både ferske til middag og for matboksen dagen etterpåOppskriften gir ca Tora - Matoppskrifter
Pizzaboller Disse pizzabollene er fantastisk gode og smakfulle. Pizzabollene smaker like godt kalde som varme. Legg pizzabollene på et stekebrett med bakepapir My Little Kitchen