Bunnen er mørk, saftig og toppen er som sjokoladefløyel. For å få til kanten rundt, klipper du til bakepapir som du fester inni springformen med litt nøytral olje
Husker dere sjokoladekaken min venninne Cecilie lagde til meg når jeg feiret bursdagen min. Jeg har prøvd å oversette det til norsk så godt jeg kan, håper det er godt forståelig
Ikke bare så den veldig stilig ut, men det smakte også veldig friskt med bær og krem til. Og den aller første oppskriften i boken var denne sjokoladekaken
Rør sammen egg og sukker, og bland resterende ingredienser til en jevn røre. Jeg bare må dele denne oppskriften på saftige brownies jeg fant på Ida Grans blogg
I tillegg har jeg blandet i hakket lys kokesjokolade for å gi enda tyngre og saftigere kake (altså litt tyngre enn vanlig luftig kakebunn, men fortsatt ikke for tung i forhold til fyllet) Røren ble ganske stor og jeg stekte den altså i to omganger
Rør til en glatt røre. Og siden det er barn i familien var jo sjokoladekake en selvfølgelighet, men jeg synes kjøpekakene er så utrolig søte, og de jeg lager selv synes jeg blir så tørre og tunge, så da stod jeg der og ante ingen råd, før jeg kom på at svigerinnen min lager verdensbestesjokoladekake
Egget røres sammen og haes i til slutt. Sjokoladekake med kefir. Fyllet kan til og begynne med, bli kornete, men dette blir bra med litt kraftig røring
Her kommer oppskriften til dere, så kan dere jo prøve selv. Jeg har aldri vært så glad i sjokoladekake, uten at jeg egentlig vet hvorfor har det liksom aldri helt falt i smak
Denne kaken er saftig og luftig, just the way I like it. Egg og sukker røres til eggedosis. Jeg har fått helt bakedilla, og fant ut at jeg ville dele min aller bestesjokoladekake-oppskrift
I går begynte en ny sesong av Kakekrigen, og jeg må innrømme at det var godt å bare kunne lene seg tilbake i sofaen og kose seg med programmet, i stedet for selv å være den som var på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.