Lørdag og hva skal man lage til kvelds? Jo i kveld kan du lage en smakfull kyllingsuppe med kokosmelk og deilige smaker som karri, eple, ingefær, chili. I dag har min sønn vært på sonerenn på ski med både 3 km og sprintstafett, så jeg tenkte at jeg må lage noe som varmer litt i kroppen. Noe som gir energipåfyll til sprettene skigutter. Så da ble det en god suppe. Faktisk så sa han tre ganger i løpet av middagen at dette var godt, og mere skal det ikke til for jeg er fornøyd.
Ha ikokosmelk og varm opp suppen igjen. Med tanke på hvor mange flotte blogger det finnes der ute er det jo fantastisk at så mange finnerveieninnom oss
Ønsker du en mer kremet suppe kan du ha i et par dl kokosmelk. Smak tilmedkarri, chili og sitrongress og la det småputre i fem minutter før du tilsetterkyllingen
Nydeligkyllingsuppe. Har du kokosmelki huset kan du glemme alt som heter fløte- og melkeprodukter. Dette er en snarlaget og nydelig suppe med få ingredienser
Tilsettkokosmelk, fyll boksen med vann og ha dette i også. Stek kyllingterningenemed krydderet litt, i suppekjelen, før du tilsetter løk, hvitløk, purre og sopp
Kok opp og tilsettkokosmelk, smak tilmed salt, pepper og chilipulver og kyllingi passende biter. En deilig suppe som tilberedes på noen minutter, bruker du ferdiggrilletkylling lager du denne raskere enn en posesuppe - og så smaker den såååå mye bedre og for ikke å snakke om - du vet hva suppen inneholder
Kanskje mer en suppe da jeg bruker litt større mengder kokosmelk. Selvom det går mye iproteinpannekaker og kjappe løsninger her om dagen, tenkte jeg å dele en kjapp og diggoppskriftmed dere
Ha kokosmelken, vannet og buljongen i kasserollen og kok opp. Ha det i en tykkbunnet kasserolle sammen medolivenoljen og la det surre på forholdsvis svak varme i noen minuttertil løken har blitt blank og det dufter godt
Ha i Tom Kha soup mix og rør innkokosmelk og kyllingkraft. Derfor er jeg mer enn fornøyd medmin egen juksevariant av suppa, der jeg bruker en ferdig krydderpose fra Santa Maria (som fåes i store matbutikker)
Rens kyllingen og riv kjøttet istrimlermedfingrene. Server med ferske rundstykker eller Nan brød. Denne suppen er kjempegod og veldig mettende, perfekt på en kald høst kveld og alle andre kvelder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.