Du kjenner på den om den er "myk" eller begynner og bli "fastere" i løpet av steketiden. etter en dag ute i den norske vakre fjellheimen ♥ - ogmed hytte uten bilvei, med gassovn, lite kjøleskap og en litt redusert krydderhylle så får man få lov til "å juske litt"
) Jeg pleier ikke å kjøpe entrecote på Kiwi, men her om dagen tittet jeg tilfeldigvis opp da jeg var i kjøledisk avdelingenog der lå det en pakke First Price entrecote fra norsk produsent, vel det var det som sto på pakken
I hvert fall de dagene jeg har det travelt. Når jeg ikke blogger, så lager jeg mat. ) Denne gangen er det fløtegratinertepoteter, tilbehørenes konge, som står på menyen
Avkjøl litt og nyt. Bruker du vanlige poteter bør du skrelle dem,noe som var utrolig behagelig med denne skrelleren fra Peel AppealHa poteter, smør og hvitløk i en panne
Skjær svinefileten i skiver og server med kokte poteter, grønnsaker ogsoppsaus. Helstekt svinefiletGni den romtempererte svinefileten inn med salt og pepper
Men siden det fortsatt selges på pose, må jeg legge ut en oppskrift på høstens potetfavoritt. (Blir fløten for tjukk for tidlig, kan du spe den ut med litt melk
Save Recipe Print. Da sparte jeg ikke bare oppvask og arbeid med å koke brokkoliene, det ble også kjempegodt og mye bedre enn den tradisjonelle måten jeg pleide å gjøre det på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.