Legg kjøttsaus og poteter lagvis i formen, begynn med kjøttsaus og avslutt med poteter. Kan anbefale å investere i en mandolin, da går arbeidet som en lek
Du kommer aldri til å kjøpe ekkel pose- eller frossengratineringigjen etter å ha smakt dette. ) Dennegangen er det fløtegratinertepoteter, tilbehørenes konge, som står på menyen
- Ha over kremfløten så det dekker godt rundt potetene i bunnen og litt til. - TIRSDAG -. Oppskriften kommer litt an på hvor store poteter du kjøper og hvor stor form du velger
Biff og fløtegratinertepoteter synes jeg er kjempegodt, og jeg liker også godt brokkoli til biffen. Så da slang jeg likegodt brokkolien oppå potetene og gratinerte det i sammen
Tja, derfor, da tanken om gratinerte poteter dukket opp dennegangen, sjekket jeg med ham, og fikk klarsignal, men jeg lovet å trekke forma med aluminiumsfolie
Fløtegratinertepoteter med kremet konsistens og et gyllen lag ost på toppen er nydelig. Jeg vet at det ofte anbefales at man bruker poteter av den melne typen (for eks mandelpoteter), men jeg synes ikke det er så viktig når man koker potetene før de settes i ovnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.