175 grader
og dekk en stekepate med bakepapir. Bland sammen mandelmel, bakepulver/natron og salt i en bolle eller helst en food prosessor. Bland godt sammen. Tilsett kokosolje, lønnesirup og evt ekspresso. Bland sammen til deigen klumper seg sammen som en ball. Er røren litt for tørr kan du tilsette litt olje eller melk en ss om gangen.
7-9 minutter
Avkjøl i
5 minutter
på stekeplaten før du flytter småkakene over på rist for å avkjøles helt
225 g
melkefritt soya smør eller cashewsmør, romtemperert
8 dl
sukrinmelis
1,5 ss
vanilje ekstrakt
1/2 dl
melkefri melk, feks mandelmelk
225 g
meierismør, romtemperert
1/2 dl
H-melk eller fløte
225 g
kesam
7 dl
sukrinmelis
1 dl
vanilje proteinpulver eller 1 dl sukrinmellis
Men det trenger ikkje å være tilfellet, denne eplekaka er saftig og god med god samvittighet. Det er mange som mener at sukkerfrie og "sunnere" kaker ikkje smaker noe godt
Kan lages melkefri også, bare bytt ut smøret. Denne røra gir ca 10 stk vafler. Ingredienser. 2 store egg1 dl glutenfritt mel (jeg brukte schär)0,5 dl jyttemel teff fibra40 gram meierismørCa 7 ss tagatesseCa 2 dl soyamelk (alpro)1 ss fiberhusk
Prøv med fruktsalat, over sjokolademousse, sjokoladepudding, som fyll i kaker - som sukkerfri blåbær smuldrepai - eller muffins, gelê - generelt der det passer
Aller best smaker kaka lun, gjerne medsukkerfri vaniljekrem eller vaniljeis ♥. Ikkje berre på butikken, men også i hagane - og sida folk er så knakande kjekke så fikk eg meg en pose med ekte, norske epler hin dagen
Helt uten sukker, og med en deilig blanding av salt og søtt. Hell blandingen i en beholder og sett i fryseren et par timer - husk å røre rundt med jevne mellomrom for å unngå krystallisering
Laget helt uten sukker og du kan fint erstatte hvetemelet med havremel eller mandelmel. Sukkerfri. Spises uansett med god samvittighet og gjerne med et glass iskaldt melk
♥ Kaka er sukkerfri, glutenfri og melkefri og den kan enkelt bakes uten egg ved å bruke no egg. For mange, mange år siden da jeg ble kjæreste med mannen min, som da bare var en guttunge var Valentine's day store greier
Med en mor som er diabetiker så er det alltid morro å lage noe hun også kan kose seg med til jul. Her er både nøttebunn og gulkrem laget med Sukrin, en fullverdig erstatning til sukker i bakverk
Kakestykkene toppa eg medsukkerfri, brente valnøtter, revet gulrot og eit dryss kanel. For min del blir det lite tid på kjøkkenet dei kommande dagane, eg skal nemlig tilbringe helga mi i Oslo med gode venninner - noke eg ser veldig fram til
Legg en liten klatt med (avkjølet) karamell nedi og topp med litt smeltet sjokolade igjen. Det er fredag, straks helg og jeg har sukkerfri Smil sjokolade til dere
La dette stå mens du moser dadlene med stavmikser eller blender. Sukkerfri, glutenfri og laktosefri. bruk en skje med varmt vann på til å trykke deigen flat - så går det lettere
Det er naturligvis ikke helt det samme som den med masse sukker og tilsetningsstoffer på kiosken, men denne vet du er sukkerfri, og laget med ferske valgfrie ingredienser
I dag kan jeg friste med lavkarbo kanelsnurr-muffins uten sukker, melk, gluten og korn. Røren skal kunne tas opp med skje, men ikke være så tynn at den kan helles
Jeg kom over disse igjen, og måtte selvfølgelig dele med dere. Ha alt over i en kjøkkenmaskin (med lokk i tilfelle det spruter i starten) og la den gå i et kvarters tid til du har fått en hvit og luftig blanding
HAVREKJEKS MED EPLE OG KANEL HER ♥HJORTEGRYTE HER ♥SAFTIG BLÅBÆRKAKE MED VANILJEKREM HER ♥KREMA GRØNNSAKSSPAGETTI MED LAKS HER ♥SUNNE VAFLER MED NUGATTI HER ♥HJORTEKARBONADER MED STEKT LØK, POTETBÅTER OG KVITLØKSKREM HER ♥GROV MIDDAGSPAI MED SPEKESKINKE, FETAOST OG ASPARGES HER ♥EPLESYLTETØY MED DADLER HER ♥KREMA GRØNNKÅLSUPPE HER ♥AUBERGINE PIZZA HER ♥Besøk meg vidare på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.