Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Nå som det er høst synes jeg det er så godt å kose seg med en bolle rykende, varme suppe mens høststormene uler på utsiden, og en av favorittene mine er løksuppe
Til to personer. Soya- og honningmarinade. 1 ss flytende honning1 ss soyasaus1 ss sesamolje1 ss ristede sesamfrø1 ts shriracha chilisaussaften fra 1 sitronbåtsalt og kvernet pepper2 store kyllingfileterDel begge kyllingfiletene i fire like lange strimler
Ingredienser. 400-500 g biffkjøtt2 fedd finhakket hvitløk2-3 ss finhakket ingefær1-2 grovhakket løk3 ss vann2-3 vårløk, skjært i skiver på skråMarinade
Biffsnadder er jo ein typisk rett her i Norge. Eg har laga en litt annan variant av denne. Her kan man velge å bare bruke grønnsaker som tilbehør for ett lavkarboalternativ
. Av og til går vi litt lei av bloggingen og tenker at i dag lar vi det være. Da gir det litt ekstra piff å få en tilbakemelding eller to i mailboksen eller på Facebooksiden vår
Finnbiff er alltid en slager til store dager. Siden oppskriften vi brukte var lite oppfinnsom, endte vi opp med å hive litt av hvert i, der i blant baconost
Her er en smakfull suppe inspirert av det asiatiske kjøkken. Jeg tør ikke kalle den pho- eller tom kha gai-suppe da denne er mer eller mindre er egenkomponert med råvarer som er lett tilgjengelige