Denne kremete kyllinggryta ble til da vi åpnet en flaske hvitvin for å bruke i kylling piccataen. Det var riktignok en liten flaske vin vi hadde kjøpt til matlaging, men for å bruke opp hvitvinen så laget vi dette måltidet i går
400 g kjøttdeig2-3 ss smør eller margarin1 rød paprika, skåret i biter1 løk, finhakket1 squash, skjæres i biter2 dl kyllingbuljong eller fond1 beger philadelfia ost med urter11/2 ts salt1 ts pepper5 poteter1 dl riven gul ost2 tørkede urterstek kjøttdeigen i varm stekepanne, la surre noen minutter
Oppskriften er fra krydder. org, og er en absolutt favoritt når det kommer til lettlagde måltider. Du kan velge selv om du vil ha i hvit eller rød fisk, men jeg bruker torskefilet
Ingredienser 800 g kjøttdeig av svin 2 ss margarin eller olje til steking 400 g frossen brokkoli 2 pose bretagnesaus 2 stk egg 2 dl revet hvitostSlik gjør du1
Pølser er lett å spidde på bål og glør, men en kanfint lage andre ting også. feks med kjøttdeig. Eg laga to variantar i går, som du kan forberedebåde på kjøkkenet heime eller på ei 'fjøl' ved bålet
Kvelds-kos, middags-kos, klubb-kos, hverdags-kos, ingen spesiell anledning-kos. Denne retten er et resultat av "man tager hva man haver middag" hos familien Jenssen, men smaker så godt at de som er heldig å få smake vil tro du har brukt dagen på å få den ferdig