Chorizo m. poteter, hvitløk og tomater(3-4 personer)
800 g
små poteter
Utgangspunktet til oppskriften fant jeg i heftet "Spennende oppskrifter" til produsenten TAGA.Den finnes også på nett. På nettsiden deres finnes det også mange andre spennede oppskrifter.
Dette må bli ennyfavoritt. Jeg fant også en helt ny kakeblogg, Matmonster, som er skrevet av Leif Inge Bårdsen, eninspirerende kar fra Karmøy, som nå bor i Oslo
Ingenkommentarer. Verden er nokså artig, med tilfeldigheter hvem man møter på sin ferd i livet. For mang, mange år siden drev jeg et bakeri/serveringsted som laget mat til mennesker blant annet med allergier, diabetes og Cøliaki
Ikke annet ennpepperkakene. Så her om dagen, etter alle var blitt friske, fant jeg ut jeg ville bake litt igjen og kom tilfeldigvis over et bilde av kanelpinner
Tilsett den avkjølte rødbet-ellersøtpotetmosen, et stort egg og yoghurt. *Her kan du bruke Myprotein Chocolate mocca, chocolate peanut(gir mer peanøttsmak) eller M-factor for et melkefritt sjokolade proteinpulver
Dette er en Tapasrett der du får mange gode smaker sammen i enenkel rett. Vanligvis pleier man ikke å anrette Tapasrettene på tallerken først, mendenneretten er et unntak
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Rør sitron- og ingefærblanding sammen med resten av ingrediensene (brunt sukker, honning, mynte, salt og farris) til sukkeret og honning løses opp, og server med isbiter og sitronskiver
Her kommer enny oppskrift på boller med en hemmelig ingrediens. Det skal litt til å overgå denbolleoppskriften jeg allerede bruker, men jeg tenkte det kunne være greit med en vri
Her får du en typisk pasta-salat oppskrift fra meg. kinakål - (kutt i småbiter). Når jeg ser syn på det (og er veldig lei av brødmat) hender det at jeg lager meg en pastasalat til frokost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.