Disse rullene er fylt med smakfull rakfisk, pisket rømme, egg og vårløk. Spre rakfiskblandingen utover myke lefser, rull sammen og skjær i ønsket biter
Røkelaks er populært som forrett eller som en lunsjrett, denne lille retten her smaker fantastisk godt på begge måter, med den nydelige eple/fennikelsalaten og den syrlige kremen på toppen
Etter en opprydning i fryseren fant jeg en pakke med noen tortillalefser og sammen med noen rester fra kjøleskapet ble dette en riktig så god kveldskos
Nå skal det sies at jeg er ekstra glad i røkelaks så dette her er noe av det beste jeg vet, men det er ingen ting i veien for at du også vil elske denne sprø deilige skiven med laks og en himla god dressing
Røkelaks eller ørret er tingen og sammen med en herlig og smakfull pepperrotrømme blir retten komplett - enkelt og ikke minst lekkert dandert på nanbrød
Slike lefseruller er alltid populære enten det er på tapasbordet eller på koldtbordet, de smaker nydelig til en velkomstdrink ellr en cocktail og det er det fatet på tapasbordet som først blir tomt
Den norske røkelaksen er jo rene luksusmaten, rik på det gode fettet som vi trenger ogmed den milde varme smaken og den delikate konsistens, rene supermaten, ikke rart dette er populær mat i utlandet
Jeg har laget en lunsjporsjon her, så skal du lage en forrett, er det lurt å ha en toast med litt salat under den kremede spinaten og legge laksen på toppen og en mye mindre porsjon både av laks og kremet spinat
Skjær eplet i tynne strimler, gressløk i passe lengder og bland dette sammen med rødløken. Tilsett olje til du får en fin konsistens på dressingen, smak til med honning eller sukker
Røkelaksen er tilberedt på den gode, gamle måten med salt, sukker, cognacog røking i eldhuset. Vi prøvde den ogsåmed stor suksess til middag med store, kokte nypoteter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.