Nå smaker det godt med en sunn, frisk og sommerlig dessert. Ingredienser Vaniljekesam fra Tine Ferske jorbær Ferske blåbær Ferske bringebærFriske mynteblader Fremgangsmåte Skyll bæreneog legg de på et tørkepapir eller lignende slik at de får tørke seg [
Siden jeg denne gangen hadde bløtere fyll enn forrige gang (blir mye bløtere med plomme), så jeg i ettertid at jeg trolig burde ha strødd fyllet over kaken før jeg helte vaniljekremen over
Denne Pavlovaen er med en luftig sjokoladekrem, og den falt i god smak hos de som fikk den med seg hjem etter at jeg var ferdig med baking og hadde fått tatt bilder
Denne smuldrepaien er laget med bare sammalt speltmel og hele havregryn. Det som er greit med porsjonsformer, er at man ikke blir sittende å småspise etter at man har forsynt seg første gang - dette gjelder egentlig hvilken som helst dessert eller kake
Legg den andre halve kakebunnen oppå marengsen og pynt den med de bærene som er igjen, og mynteblad. Denne kaken er en gammel gjenganger men hvetemelet er byttet ut med mandel- og kokosmel
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Mailboksen er ryddet, det meste kjører, så om en liten uke kan jeg forhåpentligvis senke skuldrene og bare kose meg med kunder, små prosjekter og så klart bloggen
Her serveres dere pasjonsfruktmousse som rett og slett smelter på tungen ogmedfriskebærog nylagede marengs, ble dette en godsak jeg kan anbefale til hver eneste søtmums
gresk yoghurtmed byggryn, valnøtter ogfriskebær. Jeg har virkelig fått smaken på byggryn siste tiden og her kommer enda et frokost eller lunsj / mellommåltid tips med byggryn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.