Hei hopp. En av mine favorittmiddager når eg var lita var definitivt fiskegrateng. Når eg starta på kokkelinja for noken år siden smakte eg for første gang ekte, heimelaga fiskegrateng - og etter det har eg ikkje rørt den fra frysedisken
Dette hadde eg til middag ein dag, det var godt og gjekk raskt å laga. Tomatsuppa1 boks opphakka tomat med basilikum1 terning grønsaksbuljonglitt løk og 1 fekk kvitløkFres løken, ha oppi dei andre tina og la det små koke i 10 min
Kvaliteten på tomatene vil nok være avgjørende for smaken så velg noen skikkelig smakfulle tomater. » tenker du kanskje, men jeg lover deg at en passe lun og kremet tomatsuppe med mye smak og litt styrke passer like godt uansett temperatur
Den fantastiske søtpoteta, eg liker den bedre og bedre for kvar einaste dag som går. Håper virkelig dere lesere er like stort fan av søtpotet som meg altså, for det våre mange utadisjonelle oppskrifter der eg har brukt søtpotet i det siste
Hjemmelaget Tomatsuppe kan ikke sammenlignes med tomatsuppe på pose. #Tomatsuppe #Hjemmelaget. Det smaker mye bedre med hjemmelaget og jeg liker en litt tykkere konsistens på suppen enn du får på pose
Heisann, og god Fredag alle sammen. Klare for helg og 17. Mai feiring. Idag vil eg komme med en oppskrift litt utenom det vanlige - nemlig en ekte, heimelaga marengskake
Jeg vet dere har ventet lenge på denne tomatsuppen, så her kommer den. Tomatsuppe til 3-4 personer. Det som overrasket meg mest var faktisk at guttene mine ville ha hele to porsjoner
Har dere prøvd hjemmelaget tomatsuppe. Det er gjort på en-to-tre og veldig enkelt å få til. Den falt veldig i smak til begge jentene og kommer garantert til å bli laget flere ganger
Heimelaga, glutenfri raspekaker - 6 stk♦ 300 g rå potet ♦ 100 g kokt potet ♦ 50 g (glutenfritt) havremel♦ 50 g bokhvetemel♦ 2/3 ts saltRasp potetene, vend inn salt og mel og kna til en småklissette deig, la stå i minst 10 minutter
Rens, skyll og fin hakk lø kog hvitløk. Varm opp en dyp stekepannen eller kjele på middelsvarme med 1 ss olivenolje, tilsett løken og la de steke til det er gyllent
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.