Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 6 Oppskrifter
Mine Favoritter
Årets lam 4. Lammecarré.

Årets lam 4. Lammecarré.

Her er lammecarré servert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, og portobellosopp med pesto. (Bruk gjerne steinsopp
Bestemors tomatsild

Bestemors tomatsild

Sild er noe jeg kun spiser til jul, men da til gjengjeld mye av det. Jeg burde kanskje begynne og lage det oftere i løpet av året, men det er vel noe med at det minner meg så sterkt om julen
Sitronterte à la Marco Pierre White

Sitronterte à la Marco Pierre White

Forvarm ovnen til 175 °C. Del vaniljestangen på langs og skrap ut de små svarte frøene i en bolle. Tilsett resten av ingrediensene til deigen og la det stå kaldt et par timer
Tomatsild til Julefrokosten ;P

Tomatsild til Julefrokosten ;P

Mmmmm. Klarer nesten ikke vente. ) Dette er en oppskrift jeg har basert på Tante Elisabeths tomatsild. var ikke veldig glad i sild før jeg smakte denne
Sitronterte

Sitronterte

Her om dagen laget sitronterte. Det er en basic tertebunn med en sitronkrem inni og et lag med marengs på toppen
Chili- og hvitløksmarinert scampi på ciabatta

Chili- og hvitløksmarinert scampi på ciabatta

Forretten fra mandagens tre-retters. Til 4 personer. - 4 halve ciabatta – stekes i ovn. - hvitløksmasjones (1/2 kinesisk hvitløk, 4 ss majobes, en dæsj sitronsaft, et par dråper stevia + salt)