Mørkesjokoladecookies. Veldig søte og gode, og med en myk sjokoladekjerne. ♥ Spray et bakepapir med formfett (lettere å få de av i etterkant), fordel fire klatter utover og stek i ovnen på 175 grader i 10-12 min – sjekk dem jevnlig og ta dem gjerne ut når du ser at kantene er ferdigstekt og midten er myk
Her er enda en oppskrift hvor jeg bruker mandelpulpen = mandelmassen som blir igjen etter du har laget mandelmelk og jeg vet mange av dere ønsker oppskrifter med mandelpulp
Kle et stekebrett med bakepapir og forvarm ovnen til 175 grader. Jeg har alltid vært glad i søtt, men i de siste årene har jeg styrt mest mulig unna sukker
Følg med de siste to minuttene. Disse luftige sjokoladecookiesen eller sjokoladekjeksene eller sjokoladesmåkakene om du vil, lagde jeg da vi hadde svigerforeldrene mine på besøk for et par uker siden
Til jul hadde min gode tante bakt noen utrolig gode sjokoladekjeks med peanøtter og salt karamell. Det holdt ikke med en, for å si det sånn, og heldig som jeg er fikk jeg oppskriften av henne
Server de som en dessert med en iskule i, eller spis de enkle. Det eneste jeg vet er at igår meldte sjokoladebehovet seg, og da bakte jeg disse sjokoladecookiesene
Det nye må til for å få til et nytt innlegg jeg kan dele med dere på bloggen. I går hadde mannen i huset bursdag, og til den dagen ble det bakt Sarah Bernard, gulrotkake og sjokoladecookies
Skikkelig seige sjokoladecookies er det vel få som kan motstå, sammen med ett iskladt glass melk. Begynn med å smelte smøret ditt i en tykkbunnet kjele, rør så inn sjokoladen litt etter litt slik at den også smelter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.