Start med å legge klippfisk i en panne med kaldt vann og kok opp. Lag en pose potetstappe etter oppskriften, men bytt ut melken med en liten pk kremfløte
Har hatt ei deilig hytte helg ilag med familie. Klippfiskcream freshfløtekvitløkvanleg løkpaprikapepparpaprikapulverpoteterbrokkolikvitosttomatBland fløte,cream fresh,peppar,paprikapulver og kvitløk til ein "saus"
Delikat hvit asparges med rustikk chorizoog aromatisk olje. Asparges medhvitløkssmuler. Hvit asparges omtales som det hvite gullet og den må ikke kokes for lite for da blir smaken bitter, men heller ikke for mye kokt for da blir de vasne - her gjelder den å finne den gyldne middelvei
Du kan også bytte ut chorizomed reker. Denne lille lekkerbisken kan du ha som forrett, på tapas-bordet eller som middag med en frisk salat og godt brød ved siden av
Hvit pizzasaus Ha creme fraiche i en liten skål Del chilien i to og ta ut frøene. Rød chili. Tilsett hakket fersk oregano, presset hvitløkog sitronsaft
Bland chorizo (også fett fra pannen), vårløk, mais, krydder og resten av smøret. Måtte prøve denne i går kveld når matlysten ikke var på topp, og det smakte nydelig
Gi et nytt oppkok så alle smakene setter seg i hverandre og sjekk at potetene er ferdig kokt ved å se om du med letthet kan stikke en kniv/gaffel gjennom dem
Den hvite pizzasausen er basert på creme fraiche som gjør den litt syrlig - og veldig god (Alex foretrekker dog vanlig pizzasaus, mens jeg syntes det var godt med en forandring)
Ha mais, purre i strimler, hakket hvitløk, hakket chiliog et par dl av vannet i en panne. I stedet for Nigellas forslag om frossen mais (som jeg ikke kan huske å ha sett i Norge), har jeg laget den med mais fra boks
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.