1. Ta
ut det tinte vår rull papiret av pakken og pakk dem inn i ett fuktig kjøkkenhåndkle.
3. Ta
ut nudlene og del eller klipp nudlene i lengder på ca 4
6. Ta
ut ett flak med papir og legg det på benken med ett hjørne mot deg.
8. Ta
tak i hjørnet som ligger mot deg og rull det over fyllet. Rull til du kommer ca halvveis igjennom vårrullen. Ta så høyre og venstre hjørne og brett innover mot midten av vårrullen.
I 2008 var jeg og Øistein på ferie i Thailand. Vi var på Koh Samui mesteparten av tiden og en av ettermiddagene var vi på et matlagingskurs hos SITCA(Samui Institute of Thai Culinary Arts) hvor vi fikk med oss noen oppskrifter vi har brukt igjen og igjen
Du trenger. Vårrulldeig (fåes kjøpt hos asiatiske butikker) - og ønsket fyll. Du kan bruke alt mulig - men jeg valgte å gjøre det veldig enkelt å brukte kål, løk, gullerøtter og chili
Jeg tror mange assosierer skikkelig sprø vårruller med restaurantbesøk. Personlig har jeg ikke laget mye vårruller hjemme, men har til tid og annen prøvd meg på de frosne som man får kjøpt i butikken
Hjemmelagde saftige kjøttkaker…. Vet du hva hemmeligheten er. Potetmel og bakepulver. Og helt klart en god brun saus som smaker som bestemors gode kjøttkakesaus
Mjuuugly's hjemmelagde og beste fiskesuppe. Dette er en suppe jeg er så fornøyd med at jeg må dele den med dere og prøve så godt jeg kan å overtale dere til å prøve den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.