Du kan gjerne bruke gresk eller tyrkiskyoghurt – eller vanlig naturell yoghurt. Jeg er veldig glad i yoghurt som basis i dressinger – det er fordi de blir veldig friske i smaken og lettfordøyelige – gjestene spiser faktisk mer av dressingen har jeg oppdaget fordi den ikke er så tung og mettende
Rør yoghurt, oregano, sitronskall og saft godt sammen – smak til med salt og pepper. Dressing. Rør yoghurt, oregano, sitronskall og saft godt sammen – smak til med salt og pepper
Jeg synes ofte det er ålreit å ha en liten skål frisk dressing som tilbehør til middagen og denne er min “go to” oppskrift om jeg skal lage den med rømme eller yoghurt
Saftige grillspyd med friske smaker av gurkemeie, karri, ingefær, hvitløk og vårløk sammen med frisk limedressing av tyrkiskyoghurt, limesaft og koriander
Denne blir best om du bruker gresk eller tyrkiskyoghurt. som hamburgerdressing. Oppskriften i dag er på en deilig yoghurtdip som kan brukes som dip, eller f
verdenskrig og i dag hjem til en rekke monumenter og ikke minst gravsteder for falne soldater, både på den tyrkiske og den britiske siden – mange av dem hentet fra Australia og New Zealand for å kjempe for sine koloniherrer på motsatt side av jordkloden
Folk, for det meste godt voksne damer, for det er fremdeles damene som styrer med maten hjemme i de tyrkiske hjem, strømmer til for å handle inn ukas frukt og grønt til en billigere penge enn hos grønnsaksforhandleren – og til langt høyere kvalitet enn noen supermarked kan tilby
Labneh er yoghurt som har fått renne av til den har fått konsistens som en ferskost. Men der jeg i fjor tilsatte noen granateplekjerner og en sursøt dressing har jeg her gått for enda mer smaksdybde