Blomkålsalat med hasselnøtter og rødbetlabneh
Et kjøkken i Istanbul
Et kjøkken i Istanbul
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 g labneh eller veldig tykk yoghurt
  • 1 medium rødbete (ca. 100 g), ovnsbakt til myk, skrelt og skjært i store biter (ca. 75 g nettovekt)
  • 1 ts za’atar (kan sløyfes)
  • 1 stor blomkål, i medium store buketter (ca. 700-750 g netto vekt)
  • 4 ss olivenolje
  • 3 ss extra virgin olivenolje
  • 1 ss sherryeddik
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts pul biber (milde tyrkiske chiliflak) eller 1/4-1/2 ts cayennepepper eller chiliflak etter smak
  • 1/2 ts malt allehånde
  • 75 g hasselnøtter
  • 20 g hakket bladpersille (uten tykke stilker)
  • 10 g hakkede mynteblader
  • salt og pepper
  • 200 g labneh eller veldig tykk yoghurt
  • 1 medium rødbete (ca. 100 g), ovnsbakt til myk, skrelt og skjært i store biter (ca. 75 g nettovekt)
  • 1 ts za’atar (kan sløyfes)
  • 1 stor blomkål, i medium store buketter (ca. 700-750 g netto vekt)
  • 4 ss olivenolje
  • 3 ss extra virgin olivenolje
  • 1 ss sherryeddik
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts pul biber (milde tyrkiske chiliflak) eller 1/4-1/2 ts cayennepepper eller chiliflak etter smak
  • 1/2 ts malt allehånde
  • 75 g hasselnøtter
  • 20 g hakket bladpersille (uten tykke stilker)
  • 10 g hakkede mynteblader
  • salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.